Na DOŠ Genterovci so učenci 7. do 9. razreda včeraj, 2. oktobra 2023, sodelovali v dnevu dejavnosti, posvečenem informacijsko-komunikacijskim tehnologijam (IKT). Dan je bil organiziran v obliki štirih delavnic: Word, Power Point, robotika in soba pobega.

Na delavnici z Wordom so se učenci osredotočili na osnovne in napredne funkcije obdelave besedil, kjer so se učili ustvarjati oblikovane dokumente. Medtem ko so na delavnici s Power Pointom raziskovali, kako oblikovati učinkovite in vizualno privlačne predstavitve. Delavnica robotike je ponudila vpogled v osnove programiranja in avtomatizacije, medtem ko je soba pobega predstavljala izziv reševanja problemov s pomočjo digitalnih orodij.

Ta dan dejavnosti je učencem omogočil pridobivanje dragocenih digitalnih znanj in kompetenc, ki jih bodo lahko uporabljali v svojem šolskem in kasnejšem profesionalnem življenju.

Ezen a tevékenységi napon a tanulók értékes digitális ismereteket és kompetenciákat szerezhettek, amelyeket későbbi iskolai és szakmai életük során használhatnak.

Dostopnost